maandag 16 april 2012

Rhode E1 gaat er voor.........

Op zaterdag 14-04-2012 mochten de spelers van de E1 weer laten zien hoe goed ze zijn.
Uit tegen DVG E1 konden we een belangrijke stap maken richting een kampioenschap.
In de eerste helft ging Rhode E1, zoals altijd geweldig van start. Deze keer werd er wel gescoord, binnen 5 minuten was het Rogier die door goed overspelen van Lynn en Jaimy, vrij voor een leeg doel gezet werd en de 0-1 maakte. De 0-2 kwam niet veel later door een mooi schot van Jaimy. Rogier maakte, na een mooie aktie, ook nog de 0-3 en er leek niets meer over van DVG E1. Jammer dat DVG E1 er toch weer in begon te geloven door een tegentreffer 1-3. Rhode E1 was het even kwijt en zelfs de 2-3 werd gemaakt in de eerste helft.
Na het overleg in de rust wisten we het goede spel weer op te pakken, door Lynn werd de 2-4 gemaakt, die de bal afpakte van de verdediger en ook de keeper nog uitspeelde en intikte. DVG E1 wist er nog een keer uit te komen en maakte de 3-4. Binnen een minuut was het wederom Lynn die een einde maakte aan de tegenstand van DVG E1, door een lopje met links over de keeper heen 3-5. Kort daarna was het Jaimy die met een geweldig afstandschot de 3-6 maakte.
Samen kunnen we dit seizoen naar ongekende hoogte klimmen, dus veel succes tegen Boekel Sport E1...................................