donderdag 19 april 2012

Een ervaring rijker en een illusie armer

Rhode E1 moest de belangrijke inhaalwedstrijd tegen Boekel Sport E1 uit, op donderdagavond spelen. Op de heenweg ging het in de auto's erover wanneer we kampioen zouden worden. Jammer genoeg ging de wedstrijd niet helemaal zoals verwacht. De eerste helft was nog maar 8 minuuten bezig en we stonden al met 3-0 achter. Echter onze jongens en meiden kwamen nog in de eerste helft terug in de wedstrijd door een doelpunt van Lynn die de bal vanaf rechts diagonaal via de paal inschoot.
In de rust hadden we de spelers uitgelegd dat alles nog mogelijk was. Rhode E1 ging de tweede helft fanatiek van start en hadden kansen om de aansluiting treffer te maken. Maar uit een tegenaanval van Boekel Sport, waaruit de 4-1 werd gemaakt, zakte het mooie spel van Rhode E1 weg. het werd zelfs 5-1 en 6-1 waardoor de door Bennie (vader van Jarno) al schoongemaakte platte kar misschien wel weer terug kan in de schuur.
Jammer van deze verloren pot, maar aanstaande zaterdag gaan we er weer gewoon tegenaan om dit toch al mooie seizoen geweldig af te sluiten...
Kom op jongens en meiden ga ervoor de komende 2 wedstrijden................................

2 opmerkingen:

1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer jongens en meiden!
    Lynn en Maikel, nog bedankt namens ons hele team voor de ondersteuning tijdens onze wedstrijd tegen Schijndel. Jullie waren TOP!!!!