zaterdag 7 april 2012

Titanenstrijd om koppositie

Vandaag was er opnieuw een topper te spelen tegen Blauw Geel E2. Onze spelers waren erop gebrandt om de goede wedstrijd van vorige week een goed vervolg te geven. We begonnen de eerste helft geweldig. Onze aanvallers Jaimy, Lynn en Jarno speelde de verdediging van Blauw Geel volledig weg. Dit resulteerde in diverse kansen, maar de bal wilde maar niet in het net. Wat bij Rhode niet wilde lukken, lukte bij Blauw Geel wel door een counter vanaf rechts scoorde ze de 0-1. De rest van de eerste helft was weer voor Rhode E1, die het beste van het spel had.

In de tweede helft ging het voetbalgevecht verder. Rogier die door Lynn diverse keren vrij voor de keeper werd gezet, kon uiteindelijk de 1-1 maken. Thomas, Rosa en Maarten hielden het achterin potdicht. Floris liep, alle gaatjes die onstonden door het aanvallende spel van Rhode om de 2-1 te maken dicht en door de inzet van Maikel op links en later op rechts lukte het bijna om deze wedstrijd te winnen.
Jammer dat het 1-1 bleef, maar als we deze inzet blijven geven in de volgende wedstrijden zouden we zomaar kampioen worden................
Veel voetbalplezier gewenst....................