zaterdag 3 maart 2012

Rhode E1 wint ook tweede wedstrijd

Deze week werd bekend dat (na Thomas) ook Rosa door was bij de K.N.V.B, zij gaat met de dames uit de regio laten zien dat ze daar ook de beste is.
Na de mooie winstpartij van vorige week, wilden we deze week ook de 3 punten meenemen uit Gemert. Vorig seizoen hadden we gelijkgespeeld tegen Gemert E1, dus wisten we dat het mogelijk zou zijn om vandaag ook onze tweede wedstrijd te winnen.
De eerste helft was compleet voor Rhode E1. Diverse mooie aanvallen werden beloond met een 0 -2 voorprong voor Rhode E1, de doelpunten werden gemaakt door Jaimy die een vrije trap snoeihard inschoot en een doelpunt van Lynn die na een snelle uitbraak de bal tussen de laatste man en de keeper van Gemert E1 door tikte, waardoor de bal langzaam in het doel rolde.
De tweede helft was het Gemert E1, die terug probeerde te komen in de wedstrijd en daar ook in slaagde, het werd dan ook 2-2. Jammer genoeg gingen de kansen die Rhode E1 kreeg er niet in en die van Gemert wel. Door goed verdedigen van Rosa en Maarten ( de beste spelers op het veld ) bleef het tot het einde spannend, maar in de laatste minuut was het onze Rogier die met een mooi doelpunt er voor zorgde dat de 3 punten mee naar Rooi gingen. Eindstand 2-3. Een verdiende overwinning.
Op Naar Blauw-Geel E4..............................