zaterdag 10 maart 2012

Rhode E1 wint ook derde wedstrijd

Rhode E1 moest hun derde wedstrijd spelen tegen Blauw Geel 38, dit moest in Rooi gespeeld worden op veld 5. Onze selectie spelers waren niet gewend om op dit veld te spelen.

De eerste helft was volledig voor Rhode E1, mede door goed verdedigen van Rosa en Maarten, ook door Floris die het middenveld volledig onder controle had werd het al vlug 1-0, door Rogier die vanaf rechts de bal mooi inschoot. De 2-0 werd wederom door Rogier gescoord, die net voor Floris de bal voor een lege goal in kon tikken. De 3-0 werd gemaakt door Jarno, hij maakte het doelpunt, die ondanks de drukte voor de goal, de bal toch in het net wist te krijgen.

In de tweede helft wilde Rhode E1 doorgaaan zoals in de eerste helft, jammer genoeg maakte blauw geel de 3-1. Bij dat doelpunt zag onze verdediging er niet zo goed uit. Er kwam zelfs de 3-2, dit doelpunt kwam vanuit het middenveld. Rhode E1 wist zich snel te hervatten door een mooi doelpunt van Rogier 4-2 (opnieuw ingevallen) die met links de bal over de keeper van Blauw Geel heen schoot. Rosa wilde het nog spannend maken door haar eerste doelpunt van dit seizoen. Een terugspeelbal van haar werd door Thomas doorgelaten en het was 4-3. Lynn maakte door een doelpunt vanaf zeker 20 meter over de keeper een einde aan deze wedstrijd, de 5-3 was genoeg om onze 3e wedstrijd op rij winnend af te sluiten.

Super gedaan jongens en meiden......................