zaterdag 25 februari 2012

Rhode E1 begint met 4-3 winst

Op zaterdag 25-02-2012 konden onze jongens en meiden na een lange winterstop, weer laten zien dat ze klaar waren voor de start van het nieuwe seizoen.
Jammer was dat Floris er niet bij kon zijn omdat hij nog vast zat op zijn wintersport bestemming.

We moesten tegen Asv 33 E1, deze jongens hadden de carnaval wat minder in de benen zitten dan onze jongens en meiden. De eerste helft werd het spel gemaakt door Rhode E1, er waren diverse kansen voor Rhode E1, maar de eerste 2 doelpunten werden gemaakt door Asv E1. Rust 0-2

Nadat we in de rust samen afgesproken hadden wat er moest veranderen, gingen onze jongens en meiden zeer goed van start. Jaimy kon 3 keer scoren door mooie voorzetten van Jarno ,Lynn en Rogier 3-2. Daarna kwam Asv weer gelijk 3-3 en werden het zeer spannend. Maar door een doelpunt van Jarno in de laatste minuut 4-3 bleven de 3 punten in Rooi.

Een prima prestatie van het team...............