zondag 15 januari 2012

Eerste wedstrijd Rhode E1 in 2012

Na een welverdiende winterstop kregen weer twee van onze spelers(sters) een uitnodiging van de K.N.V.B.
Dit maal zijn het Rosa en Lynn, die a.s. maandag in Helmond mogen komen, om hun kwaliteiten te laten zien. Ze zitten bij de laatste 47 speelsters in onze regio.
De Oefenwedstijd tegen de E1 van Rood Wit Veldhoven (vorig jaar kampioen) was een wedstrijd om niet snel te vergeten.
Tijdens de warming-up keken onze spelers op tegen de grote jongens van Rood Wit Veldhoven, maar tijdens de eerste minuten van de wedstrijd was Rhode E1 de betere partij.
Het openingsdoelpunt werd dan ook snel gemaakt, doordat Jaimy met een harde knal de keeper bijna verraste, kwam de bal voor Lynn terug, die de bal makkelijk in kon tikken 0-1.
De 1-1 kwam vlug daarna, Rhode E1 herpakte zich weer en maakte wederom een doelpunt 1-2.
Lynn, die door Floris vrij voor de keeper werd gezet, knalde de bal hard in het net.
Jammer genoeg kwam ook de 2-2 nog voor de rust.

Na rust werd het zelfs 3-2 voor Rood Wit Veldhoven maar onze jongen en meiden wilden het niet opgeven. Dit werd beloond door een wonderschoon doelpunt van Lynn, die de bal vanaf ongeveer 20 meter uit de lucht over de keeper van Rood Wit Veldhoven heen schoot.

Eindtand 3-3 een terechte uitslag.

Het ziet er goed uit voor 2012...........................