zondag 27 november 2011

Rhode E1 maakt 10 doelpunten in laatste wedstrijd seizoen

De laatste competitiewedstrijd moest Rhode E1 spelen tegen Rood Wit 62 E1. We moesten naar Helmond om voor het eerst dit seizoen punten te halen in een uitwedstrijd. De eerste helft waren er kansen voor beide teams, jammer genoeg moesten we toestaan dat Rood Wit E1 met een 1-0 voorsprong de rust in ging.
De tweede helft was Rhode E1 zeer gemotiveerd om de winst nog mee naar huis te nemen, maar wederom was het Rood Wit E1 die aan het einde van de wedstrijd de winst wist te behalen 7-1. Het mooie doelpunt dat Rhode E1 maakte kwam op naam van Jarno, die door Lynn vrij voor de keeper werd gezet en scoorde. Een minuut later werd Lynn door Jarno vrij voor de keeper gezet maar die stifte de bal net naast de goal.
Na de wedstrijd werden er strafschoppen genomen en die werden gescoord door al onze spelers, zodoende hadden we in onze laatste wedstrijd 10 doelpunten gemaakt.
Op naar de vriendschappelijke wedstrijden.................