zaterdag 19 november 2011

Rhode E1 maakt snelste doelpunt tegen Blauw geel E1

Op deze mooie zaterdag in november, met laaghangend mist gingen onze jongens en meiden aan de warming-up beginnen om de wedstrijd tegen Blauw Geel E1 te gaan spelen.
Blauw geel E1 kon kampioen worden, als ze tegen ons zouden winnen.

Tijdens de warming-up kon je zien dat onze spelers er op gebrandt waren om het feestje van Blauw Geel te verstoren. Het kaatsen en overspelen, dat we tijdens de trainingen geoefend hadden, werd met veel plezier getoond nog voor de wedstrijd begon. Je kon zien dat de spelers van Blauw Geel onder de indruk waren van de kwaliteit van Rhode E1.

Toen we begonnen aan de wedstrijd had Rhode E1 het betere van het spel, dit werd bekroond door het snelste doelpunt ooit dat tegen een selectie team van Blauw Geel is gescoord.

Floris, vandaag de beste speler van het veld, sneedt door de spelersgroep van Blauw Geel en gaf vanaf rechts een schitterende voorzet die door Jarno snoeihard werd ingeschoten. Lang konden we niet genieten van deze welverdiende voorsprong, doordat Blauw Geel met een paar doelpunten de eerste helft winnend afsloot.

De tweede helft was voor Blauw Geel, maar door de druk die wij gaven moest onze tegenstander een eigen doelpunt incasseeren. Uiteindelijk is het 2-11 geworden en is Blauw Geel E1 toch nog kampioen geworden. Jammer maar toch gefeliciteerd.

Op naar de laatste wedstrijd dit seizoen tegen Rood Wit E1...................