zaterdag 12 november 2011

Wervelend Rhode E1 wint met 8-4 van ZSV E1

Op deze mooie zaterdag 12-11-2011 speelde Rhode E1 thuis tegen ZSV E1. Deze wedstrijd was heel belangrijk voor ons. Gezien de stand in deze competitie, konden we afstand nemen van ZSV en nog een plaats stijgen.

Onze jongens en meiden waren allemaal zeer gemotiveerd om er een mooie pot van te maken. Toen de wedstrijd begon kwamen we al snel op voorsprong en bouwde die uit tot 4-0, jammer genoeg was de eerste helft iets te lang en maakte ZSV er ook 2.

Na de welverdiende rust kwam Rhode E1 weer op stoom en maakte er een wervelende show van.

Met mooie passeer bewegingen, uitgespeelde kansen en afstandschoten kreeg de keeper van ZSV veel ballen te verwerken. Wederom maakte Rhode E1 4 doelpunten. ZSV maakte de tweede helft 2 doelpunten. Volgens onze jongens en meiden hadden we er de tweede helft zelfs 5 ingeschoten, maar de einduitslag van 8-4 is een mooie uitslag om verder te gaan.

De doelpunten werden gemaakt door: Jaimy 3x, Lynn 2x, Jarno 1x, Rogier 1x en Floris 1x. Na de wedstrijd mochten er 2 spelers meedoen met de D4, er moest geloot worden. Floris en Lynn waren deze keer de gelukkige en hebben op het grote veld in Erp mogen proeven wat hun volgend jaar te wachten staat.

Prachtig gespeeld, op naar Blauw-Geel E1.........................