zaterdag 5 november 2011

Rhode E1 speeld tweede helft gelijk

Nadat onze spelers deze week tijdens de trainingen waren toegesproken door onze trainers over de manier waarop selectie spelers van de E1 zich horen te gedragen, gingen we op weg naar avanti E1.

Op deze mooie zaterdag in november (17 graden) ging de eerste helft niet hoe wij die in gedachte hadden.

Onze keeper Thomas (normaal een van onze beste spelers) zag de eerste 4 doelpunten van Avanti niet allemaal even goed aankomen. De 4-1 was wel heel mooi, de vrije trap van Jaimy sloeg in als een kanonskogel. Jammer genoeg werd het de eerste helft ook nog 5-1.

De Tweede helft was wel Voor Rhode E1, door goed positiespel en een betere inzet kwamen we tot een mooi resultaat 2-2.

De 2 doelpunten werden gemaakt door Jaimy, die 2 keer vrij voor de keeper van Avantie werd gezet en de ballen er netjes in tikte.

Eindstand 7-3, jammer maar we gaan volgende week hard trainen en 3 punten pakken tegen ZSV.