dinsdag 8 mei 2012

Rhode E1 speelt mooi voetbal in 2012

Rhode E1 speelde afgelopen zaterdag de laatste wedstrijd tegen Helmondia E1.
Dit zou eigenlijk de wedstrijd van het jaar moeten worden, omdat we 3 weken geleden nog kampioen konden worden. Jammer genoeg konden we na een verliespartij en een gelijkspel dit niet meer halen.

Toch zijn wij ouders, trainers en leiders trots op wat onze jongens en meiden dit jaar hebben laten zien.

De wedstrijd tegen Helmondia begon volgens ons om 10 uur, Helmondia belden ons echter op dat de wedstrijd eigenlijk om half 10 gespeeld moest worden. Dus we waren te laat en konden de warming up niet volledig doen. Toch kwamen we snel op voorsprong doordat Lynn de bal vanaf de achterlijn voor Jaimy klaarlegde, die de bal hard inschoot 0-1. Daarna ging de wedstrijd gelijk op maar we kwamen op 0-2 door een prachtig doelpunt van Jarno die zelf 3 spelers van Helmondia uitspeelde en de bal in de hoek plaatstte. Door een lucky shot van Helmondia moesten we genoegen nemen met een ruststand van 1-2.

De tweede helft was nog maar net begonnen en Helmondia schoot de 2-2 knap binnen, daarna was het een heel spannende wedstrijd en kwamen we door een mooi stiftje van Lynn op 2-3 voorsprong en leken we de wedstrijd te winnen. Toch scoorde Helmondia in blessuretijd nog de 3-3 en moesten we de punten delen.

AL MET AL EEN GESLAAGD SEIZOEN MET DIVERSE SPELERS EN SPEELSTERS DIE VOOR DE KNVB SPELEN EN SPEELDEN EN EEN SPELER DIE WE AL HEBBEN VERKOCHT AAN FC DEN BOSCH (JARNO,ALVAST VEEL SUCCES!!!!!!!)

Op naar de toernooien die gaan komen en bedankt.........................