zaterdag 17 september 2011

Morele overwinning Rhode E1

Om de twee eerdere wedstrijden te doen vergeten, hebben wij als leiders er alles aan gedaan om onze spelers optimaal voor te bereiden voor de wedstrijd tegen Gemert E1.

Door de tegenstander te bespioneren tijdens hun wedstrijden en trainingen, hebben wij de jongens en meiden tijdens slechts twee trainingen een nieuwe speelstijl aan kunnen leren.

Op zaterdag ochtend waren we allemaal op tijd aanwezig, jammer dat Jarno en Maikel er niet bij konden zijn vanwege ziekte.

Toen de wedstrijd begon, hadden we nog even moeite om de posities goed in te vullen, en stonden vlug met 0-2 achter. Maar nog voor rust konden we door een doelpunt van Lynn terug komen op 1-2.

De rust kwam op een goed moment, we hadden geen wissels en onze spelers zaten er behoorlijk doorheen. De tweede helft was volledig onder controle van Rhode E1, na diverse schoten op doel van Floris,Jaimy,Rogier en Lynn waren we al een paar keer dichtbij de 2-2. Uiteindelijk scoorde Jaimy na een mooie assist van Rogier de verdiende gelijkmaker.

Onze verdedigers Rosa en Maarten deden samen met Floris uitstekend hun best om het derde doelpunt van Gemert E1 te voorkomen. Thomas was zoals altijd een geweldige sluitpost.

We hebben er met het hele team hard voor gewerkt en hadden ook nog kunnen winnen. Iedereen was dan ook blij (zelfs de ouders) toen de scheidrechter affloot en we ons eerste punt binnen haalde deze competitie.

Al met al een MORELE overwinning voor Rhode E1 ( dit moest weer van Robbert).

Veel plezier deze week en ga zo door.......