zaterdag 10 september 2011

Eerste doelpunt Rhode E1

Na de teleurstellende start van vorige week, gingen we deze week met veel plezier naar Mierlo- Hout.

Tijdens de reis naar Mierlo-Hout raakte de chaufeurs elkaar kwijt, de ene helft reed via Helmond, de andere helft reed via Venlo. Aangekomen op het voetbalterein, hadden we snel omgekleed, en zoals op de foto te zien hadden onze jongens en meiden er veel zin in.

Jammer dat we Maikel (een van onze aankopen voor het nieuwe seizoen) moesten missen omdat hij een nog een afscheidswedstrijd moest spelen bij zijn oude team.

Ons eerste doelpunt deze competitie werd gemaakt door Jaimy, na een mooie solo vanaf het middenveld, sneed hij door de defensie van Mierlo-Hout E1, en tikte met rechts de bal in de verre hoek.

We hadden door goed samenspel en inzet op deze warme dag, al diverse kansen gehad om te scooren, maar het wilde maar niet lukken. De tegenstander maakte goed gebruik, van de kleine gaatjes die we lieten vallen door ons aanvallende spel. Het is dan ook 5-1 geworden voor Mierlo-Hout E1.

Jammer van de uitslag, maar we hebben genoeg mooie dingen gezien, waarmee we volgende week Gemert E1 kunnen verslaan.