Te weinig in Hellimond voor Rhode E1

Na een week van mooie trainingen en een mail naar onze spelers voor een eerdere vertrektijd, die niet iedereen begreep (8.10 betekende 8 oktober) waren we allemaal op tijd in Hellimond.

Al onze jongens en meiden hadden zin om van de stijgende lijn die vorige week was ingezet door te trekken.
Met de warming up was te zien hoe gebrandt ze waren om van Mulo E1 te winnen.

In het zonnige Hellimond werd de scooren vroeg in de wedstrijd geopend door Mulo E1.

Kort daarop werd het 1-1 door een doelpunt van Floris die de bal mooi in de hoek plaatste.

De eerste helft hadden we zeker het betere van het spel, er werd goed overgespeeld en diverse schoten op doel gingen rakelings naast of de keeper van mulo E1 hield ze tegen.

In de rust waren we het er allemaal over eens dat we hier moesten gaan winnen.

De tweede helft gingen we verder zoals we hadden afgesproken, jammer genoeg viel er geen doelpunt voor ons, maar maakte Mulo E1 de onverdiende 2-1.

Door het zeer fisieke spel van onze tegenstander hebben we het niet meer om kunnen draaien en moesten zonder punten terug naar Rooi.

Jammer, maar op naar onze volgende thuiswedstrijd tegen NWC E1..........